Airless spuiten

Airless spuiten Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geschreven door:
,

Airless spuiten heeft vele voordelen.
Het is:

Sneller dan rollen

Efficiënter en egaal

Strakke en fraaie afwerking

Voordeliger dan rollen

Met de airless spuitinstallatie kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele spuitinstallatie en dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van de latex. Dit levert een grote tijdwinst op en is het prijstechnisch erg interessant.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Airless spuiten Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Airless spuiten Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Airless spuiten Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Airless spuiten Schildersbedrijf Klein Westerlee

Doorwerkschermen

28 mei 2020 - Schilders bedrijf Klein is voorzien van de weerbestendige 'Doorwerkscherm' Doorwerkscherm • Hoge flexibiliteit door het gebruik van losse staanders die telescopisch in hoogte verstelbaar zijn • Zeil eenvoudig te monteren door gebruik van horizontaalschoren • Niet-vlamonderhoudend doorwerkzeil met standaard breedtematen (2.45 m of 3.05 m) Droog en windvrij werken Met het Doorwerkscherm werk je óók door met wind of regen. Speciaal ontwikkeld voor de Mo... lees verder »

Schilderwerkzaamheden Veelerveen

28 mei 2020 - Deze woning in Veelerveen was onze eerste buitenklus van 2020, zoals altijd met veel plezier. Vanaf de eerste dag was het al super mooi weer, en de temperaturen gingen voor het eerst dit jaar omhoog (18/22 graden) Voor ons niet erg natuurlijk maar om alles af te lakken wel, vooral de donkere kleur van Global Paint Platinum TG 'Ossenbloed rood' . Maar bijna niets wat ons tegenhoudt! Wij konden gewoon doorgaan omdat wij voorzien zijn van onze doorwerk schermen, ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.