Global Paint Products - onze partner in verf

Global Paint Products - onze partner in verf - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Global Paint Products is een gerenommeerd bedrijf dat nationaal en internationaal hoogwaardige verfproducten levert aan schildersbedrijven en particulieren. Global Paint Products produceert sinds 1988 hun verfassortiment in Boven-Leeuwen waar een team gemotiveerde en ervaren medewerkers efficiënt samenwerken om een kwalitatief en duurzaam resultaat aan te bieden aan de eindverbruikers.

Global Paint Products heeft een assortiment van hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt.

Ook wij van Schildersbedrijf Klein zijn al jaren een zeer tevreden afnemer van Global Paints Products. En uiteraard kunnen wij alleen tevreden zijn wanneer onze klanten tevreden zijn. Uiteindelijk zijn onze klanten samen met ons de ultieme ‘testers’ van de producten, mensen die in praktijk ervaren hoe de producten zich gedragen en ontwikkelen.

Wij gebruiken en adviseren voor ons binnen- en buitenschilderwerk de volgende producten van Global Paint Products:

Muurverven

De keuze binnen de categorie ‘Muurverven’ is groot. Naast de klassieke hoogwaardige en duurzame soorten voor buitenmuren zoals Easy Clean Wallpaint en Façade Pearl Matt kunt u ook kiezen voor een speciaal ontwikkelde zijdematte, watergedragen en schimmelbestendige muur- en plafondverf zoals Acryl Pro-Tect.
Ook de keuze voor binnenverven is uitgebreid, van matte muurverf voor binnen tot moderne matte krijtverf voor uw binnenmuren. Voor het verfraaien van uw gevel kunt u kiezen uit gevelverf met lichte scheuroverbruggende eigenschappen zoals Styrol Matt of een zijdeglanzende gevelverf die uw gevel een mineraal uiterlijk geeft.

Lakken

Ook in lakken blinkt het assortiment van Global Paint Products uit in duurzame oplosmiddelarme aflak soorten, op basis van geëmulgeerde polyurethaan alkyd emulsie zoals PU Top Matt, Satin en Gloss, watergedragen spuitlak voor binnen en buiten zoals PU Spray X-tra Satin/Gloss of lakken op basis van gesiliconiseerde alkydhars met Triple Guard Technology zoals Platinum TG.

Grondverven en Primers
Een goed schilderwerk begint met het schuren en kiezen voor een juiste ondergrond, grondverf of primer. Bij Global Paint Products zijn veel mogelijkheden met diverse samenstelling en toepassingsmogelijkheden zodat u altijd bent verzekerd van een uitstekend resultaat. De primers hebben waterafstotende eigenschappen en zorgen voor een optimaal water afparelend gevelsysteem. Uniprimer heeft ook roestwerende eigenschappen. Alle primers en grondverven zijn sneldrogend en goed vullend.

Betonverven

Betonverven van Global Paint Products zijn toepasbaar als wand- en vloercoating zoals de watergedragen twee componenten epoxy EP-2K Satin.
De Floor AC-1K is een component waterverdunbare coating geschikt voor vloeren.

Voorbehandelingsproducten en diversen

Tijdens het verfraaien van uw huis, of het nu om de binnen-of buitenkant gaat, komen de schilders soms oog in het oog staan met diverse problemen of bijzonderheden wat de ondergrond of de omstandigheden betreft. Deze problemen behoeven vaak speciale voorzorgs producten om u te verzekeren van een duurzaam resultaat. Hiervoor dient een scala ‘specialties’ zoals diep impregnerend voorstrijk Facade Pearl Fix of een ontvettings- en reinigingsconcentraat Globaclean Spray of een extra dekkende, gepigmenteerde voorstrijk gebaseerd op een acrylaat dispersie Wall Sealer ED. Al deze producten zijn geschikt voor industrieel, professioneel gebruik en onze vakschilders van Schildersbedrijf Klein geven u een passend, individueel advies of en wanneer deze bijzondere producten bij uw project ingezet moeten worden.

Timmerindustrie verven

Onder deze categorie vallen twee producten, beide bedoeld als grondverf met bijzondere eigenschappen zoals Combi Primer AL samengesteld volgens de regels van de beoordelingsgrondslag Verf op Hout 08/01 en Snelgrond 115 WS, een sneldrogend oplosmiddelhoudende grond- en voorlak geschikt voor zowel binnen als buiten.

Ga voor meer informatie over Global Paint Products naar globalpaint.com.

EERST EEN GOED ADVIES

U heeft besloten om de vakschilders van Schildersbedrijf Klein in te huren voor het duurzaam verfraaien van uw bezittingen. Wij komen eerst bij u langs om uw object goed te bekijken. Aan de hand van onze bevindingen brengen wij een gedegen, op ervaring gebaseerd advies uit.
Wij werken vanuit ons verstand maar ook vanuit ons hart. Uw tevredenheid is onze beste visitekaartje.

Vraag nu een vrijblijvend advies aan!

Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking

18 oktober 2021 - Naast binnen- en buitenschilderwerk verzorgt Schildersbedrijf Klein met vakkundigheid de wandafwerking van uw interieur. Een mooie moderne wandafwerking is sfeerbe... lees verder »

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit

22 juli 2021 - Een monumentaal pand in volle glorie hersteld De laatste week van de maand juni stond voor Schildersbedrijf Klein in het teken van een zowel mooi als sociaal project... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.