Recensies

Buitenwerk

Het duo Erik & Danny hebben bij ons het huis weer strak in de lak gezet. Het meedenken en oplossen in korte tijd van ons dakkapel die de n... lees verder »

Topbedrijf

Trots op deze twee mannen van Schildersbedrijf Klein die ondanks de crisis elke klant op verantwoorde wijze de binnen- en buitenboel weer een frisse k... lees verder »

Top bedrijf

Bij ons super strak gesaust, het werk wordt zeer netjes gedaan en afgewerkt. Je merkt dat je kwaliteit in huis hebt gehaald m.b.t. kennis, ervaring, h... lees verder »

Top

Perfect werk afgeleverd Het huis is binnen helemaal op nieuwgeshilderd ,doen hun werk goed en netjes Ik kan ze alleen maar aanbevelen... lees verder »

Vakman een man van woord

Afspraken worden nagekomen en verfwerk is prima. Onze garage staat er prima bij. Een aanrader... lees verder »

Een gedreven vakschilder groot in kwaliteit!

Bij onze moeder het grootste gedeelte van haar nieuwe appartement binnen no-time geweldig opgeknapt. Schilderen, behangen, afritten, etc. niets was te... lees verder »

Sauswerk benedenverdieping

Schildersbedrijf Klein heeft onze totale benedenverdieping gesaust. Erik werkt effici├źnt en netjes. Wij zijn dik tevreden over het resultaat en bevel... lees verder »

Vakwerk

Klein schildersbedrijf levert kwaliteit en vakwerk! Wij zijn zeer tevreden over het saus en schilderwerk dat snel en keurig netjes is afgeleverd.... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens ... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens ... lees verder »

1 2 > »
Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking

18 oktober 2021 - Naast binnen- en buitenschilderwerk verzorgt Schildersbedrijf Klein met vakkundigheid de wandafwerking van uw interieur. Een mooie moderne wandafwerking is sfeerbe... lees verder »

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit

22 juli 2021 - Een monumentaal pand in volle glorie hersteld De laatste week van de maand juni stond voor Schildersbedrijf Klein in het teken van een zowel mooi als sociaal project... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.