Recensies

1 2 3 > »

Een super vakman, nauwgezet en betrouwbaar!

Schildersbedrijf Klein heeft bij ons al meerdere projecten gerealiseerd en het is altijd super, of het nou om een grote of om een kleinere klus gaat,... lees verder »

Juiste fotos behorende bij vorig review - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Juiste fotos behorende bij vorig review

Verkeerde fotos geplaatst, hier zie je de goede... lees verder »

Geweldig schilderbedrijf - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geweldig schilderbedrijf

Wat zijn we blij met het schilderwerk van schildersbedrijf Klein! Aardige schilders, harde werkers en meedenkers en helpen waar nodig. Alle plafonds... lees verder »

Buitenwerk

Het duo Erik & Danny hebben bij ons het huis weer strak in de lak gezet. Het meedenken en oplossen in korte tijd van ons dakkapel die de nodige... lees verder »

Topbedrijf

Trots op deze twee mannen van Schildersbedrijf Klein die ondanks de crisis elke klant op verantwoorde wijze de binnen- en buitenboel weer een frisse... lees verder »

Top bedrijf

Bij ons super strak gesaust, het werk wordt zeer netjes gedaan en afgewerkt. Je merkt dat je kwaliteit in huis hebt gehaald m.b.t. kennis, ervaring,... lees verder »

Top

Perfect werk afgeleverd Het huis is binnen helemaal op nieuwgeshilderd ,doen hun werk goed en netjes Ik kan ze alleen maar... lees verder »

Vakman een man van woord

Afspraken worden nagekomen en verfwerk is prima. Onze garage staat er prima bij. Een... lees verder »

Een gedreven vakschilder groot in kwaliteit!

Bij onze moeder het grootste gedeelte van haar nieuwe appartement binnen no-time geweldig opgeknapt. Schilderen, behangen, afritten, etc. niets was... lees verder »

Sauswerk benedenverdieping

Schildersbedrijf Klein heeft onze totale benedenverdieping gesaust. Erik werkt efficiënt en netjes. Wij zijn dik tevreden over het resultaat en... lees verder »

1 2 3 > »
Gratis of Voordelig Schilderen? Ontdek de Subsidie Waardevermeerdering in Groningen! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Gratis of Voordelig Schilderen? Ontdek de Subsidie Waardevermeerdering in Groningen!

30 juni 2024 - Droom je al lang van een fris geschilderd huis, maar schrik je terug voor de kosten? Goed nieuws! Er is een fantastische kans om je woning te verfraaien zonder je portemonnee te plunderen.... lees verder »

Schildersbedrijf Klein transformeert uw huis: Vakmanschap en innovatie in Westerlee - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schildersbedrijf Klein transformeert uw huis: Vakmanschap en innovatie in Westerlee

24 juni 2024 - Bent u op zoek naar een ervaren schilder die uw huis nieuw leven kan inblazen? Zoek niet verder! Schildersbedrijf Klein in Westerlee is dé specialist die u nodig heeft voor al uw schilder- en... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.