Recensies

1 2 3 > »

Een super vakman, nauwgezet en betrouwbaar!

Schildersbedrijf Klein heeft bij ons al meerdere projecten gerealiseerd en het is altijd super, of het nou om een grote of om een kleinere klus gaat,... lees verder »

Juiste fotos behorende bij vorig review - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Juiste fotos behorende bij vorig review

Verkeerde fotos geplaatst, hier zie je de goede... lees verder »

Geweldig schilderbedrijf - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geweldig schilderbedrijf

Wat zijn we blij met het schilderwerk van schildersbedrijf Klein! Aardige schilders, harde werkers en meedenkers en helpen waar nodig. Alle plafonds... lees verder »

Buitenwerk

Het duo Erik & Danny hebben bij ons het huis weer strak in de lak gezet. Het meedenken en oplossen in korte tijd van ons dakkapel die de nodige... lees verder »

Topbedrijf

Trots op deze twee mannen van Schildersbedrijf Klein die ondanks de crisis elke klant op verantwoorde wijze de binnen- en buitenboel weer een frisse... lees verder »

Top bedrijf

Bij ons super strak gesaust, het werk wordt zeer netjes gedaan en afgewerkt. Je merkt dat je kwaliteit in huis hebt gehaald m.b.t. kennis, ervaring,... lees verder »

Top

Perfect werk afgeleverd Het huis is binnen helemaal op nieuwgeshilderd ,doen hun werk goed en netjes Ik kan ze alleen maar... lees verder »

Vakman een man van woord

Afspraken worden nagekomen en verfwerk is prima. Onze garage staat er prima bij. Een... lees verder »

Een gedreven vakschilder groot in kwaliteit!

Bij onze moeder het grootste gedeelte van haar nieuwe appartement binnen no-time geweldig opgeknapt. Schilderen, behangen, afritten, etc. niets was... lees verder »

Sauswerk benedenverdieping

Schildersbedrijf Klein heeft onze totale benedenverdieping gesaust. Erik werkt effici├źnt en netjes. Wij zijn dik tevreden over het resultaat en... lees verder »

1 2 3 > »
Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen!

16 april 2024 - Als we denken aan het opfrissen van ons huis en het herstellen van de buitenkant, dan is schilderen een van de eerste zaken die in ons opkomt. En als het gaat om professioneel schilderwerk en het... lees verder »

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein

5 februari 2024 - Net als de natuur, komt ook uw huis weer tot leven na de koudere maanden. Dit is het ideale moment voor een frisse start en dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. En waarom zou u dit jaar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.