Recensies

Een super vakman, nauwgezet en betrouwbaar!

Schildersbedrijf Klein heeft bij ons al meerdere projecten gerealiseerd en het is altijd super, of het nou om een grote of om een kleinere klus gaat, ... lees verder »

Juiste fotos behorende bij vorig review - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Juiste fotos behorende bij vorig review

Verkeerde fotos geplaatst, hier zie je de goede fotos... lees verder »

Geweldig schilderbedrijf - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geweldig schilderbedrijf

Wat zijn we blij met het schilderwerk van schildersbedrijf Klein! Aardige schilders, harde werkers en meedenkers en helpen waar nodig. Alle plafonds e... lees verder »

Buitenwerk

Het duo Erik & Danny hebben bij ons het huis weer strak in de lak gezet. Het meedenken en oplossen in korte tijd van ons dakkapel die de n... lees verder »

Topbedrijf

Trots op deze twee mannen van Schildersbedrijf Klein die ondanks de crisis elke klant op verantwoorde wijze de binnen- en buitenboel weer een frisse k... lees verder »

Top bedrijf

Bij ons super strak gesaust, het werk wordt zeer netjes gedaan en afgewerkt. Je merkt dat je kwaliteit in huis hebt gehaald m.b.t. kennis, ervaring, h... lees verder »

Top

Perfect werk afgeleverd Het huis is binnen helemaal op nieuwgeshilderd ,doen hun werk goed en netjes Ik kan ze alleen maar aanbevelen... lees verder »

Vakman een man van woord

Afspraken worden nagekomen en verfwerk is prima. Onze garage staat er prima bij. Een aanrader... lees verder »

Een gedreven vakschilder groot in kwaliteit!

Bij onze moeder het grootste gedeelte van haar nieuwe appartement binnen no-time geweldig opgeknapt. Schilderen, behangen, afritten, etc. niets was te... lees verder »

Sauswerk benedenverdieping

Schildersbedrijf Klein heeft onze totale benedenverdieping gesaust. Erik werkt efficiënt en netjes. Wij zijn dik tevreden over het resultaat en bevel... lees verder »

1 2 3 > »
Een geweldige nieuwe techniek voor uw plafonds! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Een geweldige nieuwe techniek voor uw plafonds!

6 november 2023 - Een mooi plafond en muren, een belangrijk visitekaartje voor uw woning. Wanden en plafonds spelen een belangrijke rol in het creëren van een sfeervolle en eigent... lees verder »

Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning

15 september 2023 - Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van onze zomerse avonturen en ons voorbereiden op gezellige avonden bij de open haard. En wat past er ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.