Blog/nieuwsberichten

Op deze pagina houd ik u op de hoogte van het laatste nieuws en leuke berichten over schilderwerk en wandafwerkingen.

1 2 > »
Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein?

5 september 2020 - Wat houdt het eigenlijk in, een vakman in hart en nieren? We zeggen het zo vaak, hij of zij heeft hartstocht voor haar of zijn werk, wat wil dat eige... lees verder »

Wilt u uw woning vernieuwen? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wilt u uw woning vernieuwen?

4 september 2020 - Wilt u uw woning vernieuwen? Moderniseren? Opknappen? Herstellen? De tijd is een slechte meester dat heerst over uw kostbaar onroerend goed. De weer... lees verder »

Airless spuitwerk - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Airless spuitwerk

20 augustus 2020 - De relatief nieuwe techniek van airless spuitwerk maakt het mogelijk om grote oppervlakken in een relatief korte tijd te behandelen. Daarnaast zorgt a... lees verder »

Hoe belangrijk is het juiste kleuradvies? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Hoe belangrijk is het juiste kleuradvies?

16 augustus 2020 - Schildersbedrijf Klein is een professioneel schildersbedrijf dat werkt met professionele materialen. U weet het, onze motto is “Kwaliteit is de nie... lees verder »

Winterschilder met een fiks voordeel - 20% korting op de werkuren voor het binnenwerk! Boek ons nu! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Winterschilder met een fiks voordeel - 20% korting op de werkuren voor het binnenwerk! Boek ons nu!

6 augustus 2020 - Kwaliteit is de nieuwe standaard. En waarom zou je met minder tevreden zijn als je een professionele schilder van Schildersbedrijf Klein in de winte... lees verder »

Hoera! De winterschilder komt er aan! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Hoera! De winterschilder komt er aan!

13 juli 2020 - De winterschilder maakt iedereen blij want hij is de nieuwe Sinterklaas! Hoezo dat? Dat is simpel: ook de winterschilder komt bij ons in de wintertijd... lees verder »

Goedkoop of duur? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Goedkoop of duur?

12 juli 2020 - Iedereen is het er over eens dat een strak geschilderd, mooi en glanzend houtwerk je huis verfraait, conserveert en de prijs van je eigendom doet stij... lees verder »

Doorwerkschermen

28 mei 2020 - Schilders bedrijf Klein is voorzien van de weerbestendige 'Doorwerkscherm' Doorwerkscherm • Hoge flexibiliteit door het gebruik van losse staander... lees verder »

Schilderwerkzaamheden Veelerveen

28 mei 2020 - Deze woning in Veelerveen was onze eerste buitenklus van 2020, zoals altijd met veel plezier. Vanaf de eerste dag was het al super mooi weer, en de t... lees verder »

Airless spuiten - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Airless spuiten

29 november 2019 - Airless spuiten heeft vele voordelen. Het is: Sneller dan rollen Efficiënter en egaal Strakke en fraaie afwerking Voordeliger dan rollen Met d... lees verder »

1 2 > »
Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein?

5 september 2020 - Wat houdt het eigenlijk in, een vakman in hart en nieren? We zeggen het zo vaak, hij of zij heeft hartstocht voor haar of zijn werk, wat wil dat eigenlijk zeggen... lees verder »

Wilt u uw woning vernieuwen? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wilt u uw woning vernieuwen?

4 september 2020 - Wilt u uw woning vernieuwen? Moderniseren? Opknappen? Herstellen? De tijd is een slechte meester dat heerst over uw kostbaar onroerend goed. De weersinvloeden, ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.