Blog/nieuwsberichten

Op deze pagina houd ik u op de hoogte van het laatste nieuws en leuke berichten over schilderwerk en wandafwerkingen.

« < 1 2
Goedkoop of duur? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Goedkoop of duur?

12 juli 2020 - Iedereen is het er over eens dat een strak geschilderd, mooi en glanzend houtwerk je huis verfraait, conserveert en de prijs van je eigendom doet... lees verder »

Doorwerkschermen

28 mei 2020 - Schilders bedrijf Klein is voorzien van de weerbestendige 'Doorwerkscherm' Doorwerkscherm • Hoge flexibiliteit door het gebruik van losse... lees verder »

Schilderwerkzaamheden Veelerveen

28 mei 2020 - Deze woning in Veelerveen was onze eerste buitenklus van 2020, zoals altijd met veel plezier. Vanaf de eerste dag was het al super mooi weer, en de... lees verder »

Airless spuiten - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Airless spuiten

29 november 2019 - Airless spuiten heeft vele voordelen. Het is: Sneller dan rollen Efficiënter en egaal Strakke en fraaie afwerking Voordeliger dan rollen Met... lees verder »

Dokters praktijk Vlagtwedde - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Dokters praktijk Vlagtwedde

28 november 2019 - Bij deze klus hebben wij vele goede reacties gehad omdat alles wit en neutraal was. Zo mochten wij in de praktijk een combinatie maken van zachte en... lees verder »

Nieuwe website!

19 juni 2018 - Onze nieuwe website staat nu online! Deze website is voorzien van de nieuwste technieken en geschikt voor mobiel/tablet. Gemaakt door Hoogma... lees verder »

« < 1 2
Vacature Schildersbedrijf Klein Westerlee - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Vacature Schildersbedrijf Klein Westerlee

11 november 2020 - Wegens toenemende werkdruk zoeken wij een Gemotiveerde schilder m/v voor buitenseizoen Ben jij: Een schilder met minimaal 2 jaar ervaring? Gemotiveerd en een ... lees verder »

Global Paint - gegarandeerde kwaliteit - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Global Paint - gegarandeerde kwaliteit

5 november 2020 - Wij van Schildersbedrijf Klein werken met de producten van Global Paint. En waarom? Omdat wij onze klanten een kwalitatief uitstekend product willen aanbieden, m... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.