Blog/nieuwsberichten

Op deze pagina houd ik u op de hoogte van het laatste nieuws en leuke berichten over schilderwerk en wandafwerkingen.

« < 1 2 3
Hoe belangrijk is het juiste kleuradvies? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Hoe belangrijk is het juiste kleuradvies?

16 augustus 2020 - Schildersbedrijf Klein is een professioneel schildersbedrijf dat werkt met professionele materialen. U weet het, onze motto is “Kwaliteit is de... lees verder »

Winterschilder met een fiks voordeel - 20% korting op de werkuren voor het binnenwerk! Boek ons nu! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Winterschilder met een fiks voordeel - 20% korting op de werkuren voor het binnenwerk! Boek ons nu!

6 augustus 2020 - Kwaliteit is de nieuwe standaard. En waarom zou je met minder tevreden zijn als je een professionele schilder van Schildersbedrijf Klein in de... lees verder »

Hoera! De winterschilder komt er aan! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Hoera! De winterschilder komt er aan!

13 juli 2020 - De winterschilder maakt iedereen blij want hij is de nieuwe Sinterklaas! Hoezo dat? Dat is simpel: ook de winterschilder komt bij ons in de... lees verder »

Goedkoop of duur? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Goedkoop of duur?

12 juli 2020 - Iedereen is het er over eens dat een strak geschilderd, mooi en glanzend houtwerk je huis verfraait, conserveert en de prijs van je eigendom doet... lees verder »

Doorwerkschermen

28 mei 2020 - Schilders bedrijf Klein is voorzien van de weerbestendige `Doorwerkscherm` Doorwerkscherm • Hoge flexibiliteit door het gebruik van losse... lees verder »

Schilderwerkzaamheden Veelerveen

28 mei 2020 - Deze woning in Veelerveen was onze eerste buitenklus van 2020, zoals altijd met veel plezier. Vanaf de eerste dag was het al super mooi weer, en de... lees verder »

Airless spuiten - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Airless spuiten

29 november 2019 - Airless spuiten heeft vele voordelen. Het is: Sneller dan rollen Efficiënter en egaal Strakke en fraaie afwerking Voordeliger dan rollen Met... lees verder »

Dokters praktijk Vlagtwedde - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Dokters praktijk Vlagtwedde

28 november 2019 - Bij deze klus hebben wij vele goede reacties gehad omdat alles wit en neutraal was. Zo mochten wij in de praktijk een combinatie maken van zachte en... lees verder »

Nieuwe website! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Nieuwe website!

19 juni 2018 - Onze nieuwe website staat nu online! Deze website is voorzien van de nieuwste technieken en geschikt voor mobiel/tablet. Gemaakt door Hoogma... lees verder »

« < 1 2 3
Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein

5 februari 2024 - Net als de natuur, komt ook uw huis weer tot leven na de koudere maanden. Dit is het ideale moment voor een frisse start en dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. En waarom zou u dit jaar... lees verder »

Het wordt echt weer lente! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het wordt echt weer lente!

16 januari 2024 - Alles ligt onder sneeuw, maar de natuur ontwaakt echt! De eerste zonnestralen die door de nog kale bomen glinsteren, kondigen het voorjaar aan als een seizoen van vernieuwing. Voor huiseigenaren... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.