Diensten

Met liefde voor het vak voeren wij graag uw schildersklussen binnen en buiten uit. Maar Schildersbedrijf Klein uit Vlagtwedde doet meer. Wij verzorgen op aanvraag tevens de wandafwerking (het behangen) van uw pand, bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verbouw. Daarnaast kunnen wij renovatieklussen en onderhoudswerk uitvoeren.

Neem eens contact met ons op als u een klus hebt die u aan een vakman wilt uitbesteden. Wij werken met aandacht en dat ziet u terug in het resultaat.

Klussen - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Klussen

Het schilderen zit in ons bloed en doen wij met passie, maar als de basis niet goed is, is mooi schilderwerk onmogelijk. Daarom hebben wij ons tevens ... lees verder »

Buitenschilderwerk - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Buitenschilderwerk

U kunt ons bellen voor allerlei schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning of (bedrijfs)pand. Schildersbedrijf Klein uit Vlagtwedde heeft ... lees verder »

Renovatie - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Renovatie

Bent u de trotse eigenaar van een oudere woning of hebt u antieke spullen die door de jaren heen wat van hun glans en uitstraling verloren zijn? Schil... lees verder »

Onderhoud - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Onderhoud

Wij voeren graag allerlei voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de woning voor u uit. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan sanitaire werkzaamheden... lees verder »

Wandafwerking - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Wandafwerking

Hebt u plannen voor de wandafwerking van uw woning maar weet u niet precies wat u wilt? Wij denken graag met u mee. Neem eens contact op voor een vrij... lees verder »

Binnenschilderwerk - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Klein heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schildersbranche. Wij zijn thuis in het uitvoeren van zowel binnen- als buitenschilderklu... lees verder »

Nieuwe website! - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Nieuwe website!

Onze nieuwe website staat nu online! Deze website is voorzien van de nieuwste technieken en geschikt voor mobiel/tablet. Gemaakt door Hoogma Webdesign... lees verder »

Binnenkort meer nieuws - Schildersbedrijf Klein Vlagtwedde

Binnenkort meer nieuws

We zullen onze nieuwe website af en toe voorzien van nieuwsberichten en andere informatie over schilderwerk en wandafwerking.... lees verder »