Klussen

Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het schilderen zit in ons bloed en doen wij met passie, maar als de basis niet goed is, is mooi schilderwerk onmogelijk. Daarom hebben wij ons tevens gespecialiseerd in allerlei voorkomende klussen in en om het huis zodat u u ons tevens kunt bellen als u het totaalplaatje wilt hebben. Goed schilderwerk en goed werkende functionaliteiten, zoals sanitairvoorzieningen, scharnieren en trappen, daar zorgen wij voor.

Wij werken graag toe naar een mooi eindresultaat. Als wij op weg daarnaartoe klussen, of renovatie- en raparatiewerkzaamheden tegenkomen die aandacht of onderhoud nodig hebben, dan krijgen zij dat. Uiteraard gebeurt altijd in overleg met de klant; u. Het overtreffen van uw verwachtingen is ons streven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Neem contact op met Schildersbedrijf Klein uit Westerlee om te vernemen wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw woning weer het perfecte totaalplaatje kunnen maken!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
Airless spuiten - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Airless spuiten

Sneller dan rollen Effici├źnter en egaal Strakke en fraaie afwerking Prijstechnisch goedkoper dan rollen Met de airless spuitinstallatie kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebrach... lees verder »

Dokters praktijk Vlagtwedde - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Dokters praktijk Vlagtwedde

Bij deze klus hebben wij vele goede reacties gehad omdat alles wit en neutraal was. Zo mochten wij in de praktijk een combinatie maken van zachte en trendy kleuren. Little greene normandy Grey -Littl... lees verder »