Klussen

Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het schilderen zit in ons bloed en doen wij met passie, maar als de basis niet goed is, is mooi schilderwerk onmogelijk. Daarom hebben wij ons tevens gespecialiseerd in allerlei voorkomende klussen in en om het huis zodat u u ons tevens kunt bellen als u het totaalplaatje wilt hebben. Goed schilderwerk en goed werkende functionaliteiten kozijnen, scharnieren en trappen, daar zorgen wij voor.

Wij werken graag toe naar een mooi eindresultaat. Als wij op weg daarnaartoe klussen, of renovatie- en raparatiewerkzaamheden tegenkomen die aandacht of onderhoud nodig hebben, dan krijgen zij dat. Uiteraard gebeurt altijd in overleg met de klant; u. Het overtreffen van uw verwachtingen is ons streven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Neem contact op met Schildersbedrijf Klein uit Westerlee om te vernemen wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw woning weer het perfecte totaalplaatje kunnen maken!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Klussen Schildersbedrijf Klein Westerlee
Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning

15 september 2023 - Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van onze zomerse avonturen en ons voorbereiden op gezellige avonden bij de open haard. En wat past er ... lees verder »

Een binnenschilder nodig? Bel Schildersbedrijf Klein in Westerlee! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Een binnenschilder nodig? Bel Schildersbedrijf Klein in Westerlee!

9 oktober 2022 - We genieten nog steeds met z’n allen van een bijzonder prettig en zonnig herfstweer, maar iedereen weet dat herfst- en wintermaanden binnenkort een heel ander gez... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.