Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking

Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking

Schildersbedrijf Klein ook voor uw wandafwerking Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geschreven door:
, 18 oktober 2021

Naast binnen- en buitenschilderwerk verzorgt Schildersbedrijf Klein met vakkundigheid de wandafwerking van uw interieur. Een mooie moderne wandafwerking is sfeerbepalend in uw woonruimte of uw kantoorruimte aan huis.

Tegenwoordig heeft u veel mogelijkheden om uw keuze te bepalen. Naast klassiek behang kunt u kiezen voor glasvezelbehang (ook hierin is de keuze groot).
Het grote voordeel van glasvezelbehang is dat het ondergrond versterkend werkt. Vooral in oudere huizen, houten, spaan- of gipsplaat ondergronden werkt het stevige glasvezelbehang verstevigend en zorgt voor een naadloos resultaat. Glasvezelbehang is hygiënisch, vochtwerend en stootvast. U kunt kiezen uit talloze structuren en motieven en wat de kleur betreft, kunt u eindeloos voort want het is overschilderbaar. Heeft u een huishouden met kleine kinderen en huisdieren? Dan is glasvezelbehang een ideale optie want het kan tegen een stootje en is onderhoudsarm.

De specialisten van Schildersbedrijf Klein adviseren glasvezelbehang vaak in nieuwbouwwoningen omdat de wanden daar vaak nog ‘werken’ wat bij behang zorgt voor scheurvorming. Bij glasvezel daarentegen wat enigszins elastisch is, blijven eventuele scheuren verborgen.

Trendy en indrukwekkend zijn de mogelijkheden van fotobehang. Ook hierin is de keuze groot en men kan vrij eenvoudig hele wanden omtoveren tot een herfstbos of een Blue Lagoon wit zandstrand met wuivende palmen. Het is ook mogelijk om uw eigen favoriete foto af te laten drukken op kwalitatief hoogwaardig behangpapier.

En natuurlijk last but not least, de enorm uitgebreide collecties van behang in alle denkbare kleuren, dessins, structuren en uitstralingen. Van luxueus zwaar metallic behang met glanseffecten tot grote botanische afbeeldingen in de rijke, duistere kleuren van de oude meesters, tot romantische of klassieke taferelen. Voor elk wat wils, de keuze is vrijwel onbeperkt met een mooi alternatief voor ieder zijn smaak en budget.

Wanneer u heeft gekozen voor een soort wandafwerking waar u voorkeur naar uitgaat, is het voor de uiteindelijk resultaat van belang dat het behangen gebeurt door een deskundige met ervaring en kennis. Elke ondergrond is immers anders en elke soort behang heeft een eigen manier van aanpak en praktische ervaring nodig om smetteloos tot zijn recht te komen.
Vertrouw uw wandafwerking opdrachten daarom in de handen van een specialist. Een zorgvuldig en strakke wandafwerking geeft u plezier voor jaren en is het visitekaartje van uw woning of kantoor.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen!

16 april 2024 - Als we denken aan het opfrissen van ons huis en het herstellen van de buitenkant, dan is schilderen een van de eerste zaken die in ons opkomt. En als het gaat om professioneel schilderwerk en het... lees verder »

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein

5 februari 2024 - Net als de natuur, komt ook uw huis weer tot leven na de koudere maanden. Dit is het ideale moment voor een frisse start en dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. En waarom zou u dit jaar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.