Recensies

« < 1 2 3 > »

Vakwerk

Klein schildersbedrijf levert kwaliteit en vakwerk! Wij zijn zeer tevreden over het saus en schilderwerk dat snel en keurig netjes is... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens... lees verder »

Top kwaliteit

Onze vorige woning, van binnen en buiten laten schilderen door jullie. Wij waren zeer tevreden over het resultaat. Onze volgende woning staat ook... lees verder »

Super eindresultaat

Wat een leuke mensen werken er, en wat leveren ze top kwaliteit! Ze zijn al een aantal keer bij ons geweest, en elke keer zijn we weer zeer... lees verder »

Winterschilder

Wij hebben gebruik gemaakt van de winterschilder actie van schildersbedrijf Klein. Op uiterst professionele wijze hebben zij diverse... lees verder »

Vakmanschap en Kwaliteit !

Schildersbedrijf Klein staat voor vakmanschap en kwaliteit!! Wij zijn igg supertevreden over het geleverde... lees verder »

Vakwerk

Als je een schilder nodig bent,ben je hier aan het juiste adres. Aardige mensen en ze leveren echt vakwerk. Als ik weer een schilder nodig ben ga ik... lees verder »

Qualiteit

Bij ons is al het binnenwerk gedaan en er is topqualiteit geleverd. Alle kozijnen matzwart een mooie moderne... lees verder »

Super schilder

Ons huis is zeer professioneel aangepakt zowel binnen als buiten Kortom , een echte... lees verder »

« < 1 2 3 > »
Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Schilderwerk in voorjaar? Ideale tijd om je huis op te frissen!

16 april 2024 - Als we denken aan het opfrissen van ons huis en het herstellen van de buitenkant, dan is schilderen een van de eerste zaken die in ons opkomt. En als het gaat om professioneel schilderwerk en het... lees verder »

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Tijd voor Onderhoud: Vertrouw op kennis en ervaring Schildersbedrijf Klein

5 februari 2024 - Net als de natuur, komt ook uw huis weer tot leven na de koudere maanden. Dit is het ideale moment voor een frisse start en dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. En waarom zou u dit jaar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.