Recensies

Vakwerk

Klein schildersbedrijf levert kwaliteit en vakwerk! Wij zijn zeer tevreden over het saus en schilderwerk dat snel en keurig netjes is afgeleverd.... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens ... lees verder »

Kwaliteit stad altijd voor op bij klein

De jongens van klein hebben en super kwaliteit afgeleverd super blij mee het is gezellig en leuk team denken aan alle Corona regels binnen en buitens ... lees verder »

Top kwaliteit

Onze vorige woning, van binnen en buiten laten schilderen door jullie. Wij waren zeer tevreden over het resultaat. Onze volgende woning staat ook alwe... lees verder »

Super eindresultaat

Wat een leuke mensen werken er, en wat leveren ze top kwaliteit! Ze zijn al een aantal keer bij ons geweest, en elke keer zijn we weer zeer tevreden! ... lees verder »

Winterschilder

Wij hebben gebruik gemaakt van de winterschilder actie van schildersbedrijf Klein. Op uiterst professionele wijze hebben zij diverse schilderswerkzaam... lees verder »

Vakmanschap en Kwaliteit !

Schildersbedrijf Klein staat voor vakmanschap en kwaliteit!! Wij zijn igg supertevreden over het geleverde schilderwerk!!... lees verder »

Vakwerk

Als je een schilder nodig bent,ben je hier aan het juiste adres. Aardige mensen en ze leveren echt vakwerk. Als ik weer een schilder nodig ben ga ik E... lees verder »

Qualiteit

Bij ons is al het binnenwerk gedaan en er is topqualiteit geleverd. Alle kozijnen matzwart een mooie moderne kleur.... lees verder »

Super schilder

Ons huis is zeer professioneel aangepakt zowel binnen als buiten Kortom , een echte aanrader!... lees verder »

« < 1 2 3 > »
Een geweldige nieuwe techniek voor uw plafonds! - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Een geweldige nieuwe techniek voor uw plafonds!

6 november 2023 - Een mooi plafond en muren, een belangrijk visitekaartje voor uw woning. Wanden en plafonds spelen een belangrijke rol in het creĆ«ren van een sfeervolle en eigent... lees verder »

Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Het najaar - de perfecte tijd voor onderhoud aan je woning

15 september 2023 - Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van onze zomerse avonturen en ons voorbereiden op gezellige avonden bij de open haard. En wat past er ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.