Hoera! De winterschilder komt er aan!

Hoera! De winterschilder komt er aan! Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geschreven door:
,

De winterschilder maakt iedereen blij want hij is de nieuwe Sinterklaas! Hoezo dat? Dat is simpel: ook de winterschilder komt bij ons in de wintertijd en ook de winterschilder brengt diverse cadeautjes met zich mee!

Gunstig tarief en lage BTW
Om te beginnen, een verlaagde prijs binnen bepaalde periode (tussen 1 december en 1 maart). Voor een schilderopdracht binnen deze periode kunt u rekenen op een korting tussen 10-15% . Maar een winterschilder heeft nog veel andere voordelen. Zo is de winterschilder niet gebonden aan uitsluitend binnenwerk. Het is bij zachte weersomstandigheden - en zachte winters komen steeds vaker voor - net zo goed mogelijk om de buiten werkzaamheden te verrichten. Schildersbedrijf Klein heeft ook diverse grote schermen tot beschikking die bescherming bieden tijdens een regenbuitje.

De overheid betaalt mee, kan het nog mooier?
Het is ook altijd handig om te informeren naar de mogelijkheid van bestaande subsidies. Zo betaalt de regering in 2020 mee aan uw schilder onderhoud met een subsidie van 25 euro per dag dat er gebruik wordt gemaakt van de diensten van een winterschilder bij een minimaal aantal van 3 werkdagen en geldt voor de winterschilder nog steeds een verlaagd BTW-tarief van 9%.
(Raadpleeg voor de beschikbare en nieuwe overheidssubsidies altijd de meest recente info online, u kunt veel geld besparen).
Een afspraak met de winterschilder is zo gemaakt, vaak zijn de wachttijden bij uw favoriete schildersbedrijf in de wintermaanden beduidend korter.

Bel ons voor een afspraak!
Schildersbedrijf Klein heeft in de wintermaanden nog een beetje ruimte in zijn agenda. Maak snel een afspraak en gebruik de koude grauwe maanden om uw interieur eens extra in het zonnetje te zetten!

Neem contact met ons op voor advies, informatie of een offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Hoera! De winterschilder komt er aan! Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Hoera! De winterschilder komt er aan! Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Hoera! De winterschilder komt er aan! Schildersbedrijf Klein Westerlee
Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein?

5 september 2020 - Wat houdt het eigenlijk in, een vakman in hart en nieren? We zeggen het zo vaak, hij of zij heeft hartstocht voor haar of zijn werk, wat wil dat eigenlijk zeggen... lees verder »

Wilt u uw woning vernieuwen? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wilt u uw woning vernieuwen?

4 september 2020 - Wilt u uw woning vernieuwen? Moderniseren? Opknappen? Herstellen? De tijd is een slechte meester dat heerst over uw kostbaar onroerend goed. De weersinvloeden, ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.