Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit

Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geschreven door:
, 22 juli 2021

Een monumentaal pand in volle glorie hersteld

De laatste week van de maand juni stond voor Schildersbedrijf Klein in het teken van een zowel mooi als sociaal project: in samenwerking en sponsoring met Global Paint Products en de Noord Nederlandse Verfgroothandel is schilder Erik Klein met zijn team bezig geweest om het monumentale pand van de Stichting woongroep Babajit op te knappen.

Een belangeloze samenwerking
De werkzaamheden vonden plaats aan de buitenkant van het prachtige pand in Heiligerlee en in de ruimtes van de woongroep zelf. Om dit monumentale pand in volle glorie te doen herleven heeft Schildersbedrijf Klein de kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten van Global Paint Products gebruikt.
Het gehele project is mede tot stand gekomen door een geweldige samenwerking tussen de Noord Nederlandse Verfgroothandel, Global Paint Products en Schildersbedrijf Klein.

De filosofie van Babajit: iedere mens is waardevol
Stichting woongroep Babajit gevestigd in Heiligerlee, is een christelijke organisatie geleid vanuit de overtuiging dat iedereen die hulp nodig heeft die ook moet krijgen.
De woongroep biedt aan haar bewoners 24/7 begeleiding. Het woord Babajit betekent in het Hebreeuws “in huis” of “thuis”. De Stichting woongroep Babajit handelt vanuit de rotsvaste overtuiging dat God ieder mens uniek heeft gemaakt dus iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
Yvonne Postma, persoonlijke begeleidster van de woongroep cliënten, vertelt over de basis filosofie van de Stichting.
“Helaas kent onze maatschappij veel mensen die tussen de wal en het schip terechtkomen, vaak buiten hun schuld om, puur door de ongunstige omstandigheden. Uitgaand van de overtuiging dat iedereen een tweede kans verdient, zijn wij bij Stichting woongroep Babajit er in geslaagd om een een aantal personen te helpen met een nieuwe start. Soms gaat
het om personen met een lichamelijke of (licht)verstandelijke beperking of gedragsproblemen. De woongroep beschikt over een aantal slaapkamers met een gezamenlijke woonkamer en keuken en is momenteel vol bezet.”

Drie bedrijven werken samen vanuit een ‘mens helpt mens’ gedachte
Stichting Babajit werkt en bestaat zonder winstoogmerk. De kosten worden onder andere betaalt vanuit diverse donaties, sponsoring en steun van de gemeente.
Yvonne vertelt dat de bewoners bijzonder blij zijn met het opgeknapte pand. Iedereen vindt de kleuren van Global Paint Products geweldig mooi.
“Alles is duurzaam geschilderd in prachtige kleuren en met een beetje onderhoud elk jaar blijft onze pand jarenlang goed beschermd tegen alle schadelijke invloeden van buiten.”

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

  • Schildersbedrijf Klein en de Stichting Woongroep Babajit Schildersbedrijf Klein Westerlee
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.