Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein?

Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? Schildersbedrijf Klein Westerlee

Geschreven door:
,

Wat houdt het eigenlijk in, een vakman in hart en nieren?
We zeggen het zo vaak, hij of zij heeft hartstocht voor haar of zijn werk, wat wil dat eigenlijk zeggen? Zijn dat losse clichés? Roept iedereen maar wat of heeft zoiets echt een diepe betekenis?

Wanneer u kennis maakt met Erik Klein dan weet u binnen vijf minuten het juiste antwoord. Hier is een man met echte passie voor zijn werk aan het woord. Niet dat het een man van veel woorden is, dat niet. Het is meer de manier waarop hij over uw vragen nadenkt, de zorgvuldigheid waarmee hij uw object bekijkt. Het is geen man van loze beloftes, wat hij heeft toegezegd en beloofd is wat hij voor u gaat waarmaken.

Erik Klein heeft praktisch zijn hele leven in het schildersvak gewerkt, maar pas in 2016 heeft hij de beslissing genomen om een eigen bedrijf op te richten en als zelfstandige verder te gaan.
Best een ingrijpende beslissing, waarin hij gesteund werd door zijn vrouw Wiebke, waar hij al vele jaren samen het lief en leed deelt. Wiebke levert een belangrijke bijdrage aan het bedrijf door de boekhouding op haar te nemen en natuurlijk door Erik op alle mogelijke vlakken te ondersteunen. Het vriendelijke familie imago van Schildersbedrijf Klein wordt compleet gemaakt door schoonzoon Danny die sinds 2018 een volwaardig meewerkend lid van het team Klein is geworden.

Schildersbedrijf Klein is een zelfstandig schilder- en onderhoudsbedrijf, wat het mogelijk maakt om de kosten laag te houden en zeer flexibel te zijn. Naast het binnen- en buitenschilderwerk (denk aan de Winterschilder aanbieding!), verzorgd Schildersbedrijf Klein ook uw wandafwerking, behangwerk, onderhoud, renovatie en restauratie opdrachten en een professioneel kleuradvies in samenwerking met een kleurstylist.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? Schildersbedrijf Klein Westerlee
  • Wie zijn de mensen achter Schildersbedrijf Klein? Schildersbedrijf Klein Westerlee
Transparante prijzen bij Schildersbedrijf Klein - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Transparante prijzen bij Schildersbedrijf Klein

28 september 2020 - Heeft u naar aanleiding van onze blog over Airless spuiten vragen over onze prijzen? Wij van Schildersbedrijf Klein voeren een transparant en toegankelijk prijsb... lees verder »

Wilt u uw woning vernieuwen? - Schildersbedrijf Klein Westerlee

Wilt u uw woning vernieuwen?

4 september 2020 - Wilt u uw woning vernieuwen? Moderniseren? Opknappen? Herstellen? De tijd is een slechte meester dat heerst over uw kostbaar onroerend goed. De weersinvloeden, ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.