Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (error:Veld 'url' is leeg bij module 'reviews'!)

Schilderen woning

Geschreven door Martin Bugel, uit NIEUWE PEKELA

Schildersbedrijf Klein ingehuurd om de complete woning aan de buitenkant opnieuw te schilderen. Het resultaat mag er zijn! Alles ziet er weer mooi strak uit. Ze hebben erg veel plezier in hun werk, en zijn er ook nog eens erg goed in!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recensies.

Doorwerk schermen (Altrex)

Ook schilders bedrijf Klein , is voorzien van de weerbestendige 'Doorwerk Scherm' Doorwerkscherm • Hoge flexibiliteit door het gebruik van losse staanders die telescopisch in hoogte verstelbaar zijn • Zeil eenvoudig te monteren door gebruik van horizontaalschoren • Niet-vlamonderhoudend doorwerkzeil met standaard breedtematen (2.45 m of 3.05 m) Droog en windvrij werken Met het Doorwerkscherm werk je óók door met wind of regen. Speciaal ontwikkeld voor de Modulaire Triangelbrug (MTB)... lees verder »

schilder werkzaamheden Veelerveen

Deze woning in Veelerveen was onze eerste buiten klus van 2020, zoals altijd met veel plezier. Vanaf de 1e dag was het al super mooi weer, en de temperaturen ging voor het eerst dit jaar omhoog (18/22 graden) Voor ons niet erg natuurlijk maar om alles af te lakken wel, vooral de donkere kleur van Global Paint Platinum TG 'Ossenbloed rood' . Maar bijna niets wat ons tegenhoud want wij konden gewoon door gaan omdat wij voorzien zijn van onze doorwerk schermen, de schermen zijn in 5 minuten opge... lees verder »